Meny

Fruktbarhetsuka 2015

Fruktbarhetsuka 2015 arrangeres i ukene 43-44. Denne kampanjen setter søkelys på brunst og fruktbarhet gjennom kurs og fagmøter, som arrangeres lokalt. Sekretæren i produsentlaget er ansvarlig for selve arrangementet, mens landslagsveterinæren er ansvarlig for de faglige foredragene.

CO2 kjøler ned melka på gården

TINE setter nå i gang et pilotprosjekt med CO2 som kjølemedium på gårdstanker. Første gårdstank i Norge er tatt i bruk hos Nina og Rune Ranøien i Orkdal. Om prosjektet blir vellykket, snakker vi om store miljøgevinster.

Rapporter i TINE Mjølkonomi® - hvordan finne fram

Webrapporter for TINE Mjølkonomi® er nå tilgjengelige på medlem.tine.no. Flere artikler vil komme der vi vil forklare mer hva dere finner i de ulike rapportene, men her er en oversikt som viser hvordan du finner fram i rapportene.

Ny tiltakspakke for landbruket i EU

Det vil bli etablert ekstraordinære, økonomiske virkemidler i landbruket i EU med en økonomisk ramme på 500 millioner Euro. Bakgrunnen for tiltakspakken er den vanskelige økonomiske situasjonen i deler av landbruket i Europa, spesielt i melkesektoren, melder Landbruks- og matdepartementet på sine hjemmesider.

Toppidrettsutøvaren TINE

Eg vil her påstå at TINE er som ein toppidrettsutøvar. Alltid på jakt etter marginar som kan gi betre resultat. Viljen til å vere best er svært høg og det er difor uaktuelt å slakke på krava.

Storavtale for ostesalg i USA

TINEs datterselskap Norseland Inc. inngikk nylig en samarbeidsavtale med det franskeide osteselskapet Couturier North America LLC. Samarbeidet innebærer at Norseland tar over salg, markedsføring og distribusjon av alle ostene det franske selskapet selger i USA. Avtalen er viktig for å sikre salgsvolumet til Norseland i Nord-Amerika.

Fristende høstnyheter fra TINE

Høsten står for døren og det er tid for å kose seg inne. Da er det hyggelig å ha noe ekstra godt på matfatet. Nye smaker på Go'morgen Zero, Biola og 14 Gresk yoghurt, en lettere Créme Fraîche, økologisk kremfløte og nye isbaser er noe du kan la deg friste av.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås