Meny

AU-samlingene i Nord blir digitale

Når arbeidsutvalgene i de 31 produsentlagene i Nord-Norge møtes i slutten av oktober, vil det skje på tre Teamsmøter. Hensynet til smittevern trumfer behovet for å møtes ansikt til ansikt.

Friskere kyr gir glad bonde – Haugalandet

Er du en offensiv melkeprodusent med tro på framtiden? Da er dette kompetanseprogrammet for deg. Vi setter helserelaterte temaer på agendaen, og vil gjennom tre år legge opp til inspirasjon, læring og erfaringsutveksling. Få ny kunnskap og bli inspirert til å drive bedre. Kunnskap og motivasjon er ferskvare.

En sommer å være stolt av

Sommeren har vært utfordrende, men også gledelig på mange områder. Vi har hatt en bedret melkeinngang, har vært leveringsdyktige over hele landet og ikke minst hatt et godt salg. Jeg er imponert.

TINEs ost Østavind hedres med Spesialitet-merket

Østavind får spesialitet-merket for unik smak fra stiftelsen Matmerk. Østavind er en av TINEs nyeste oster, ystet på TINEs meieri i Sømna. Jubelen sto i taket da de ansatte ble overrasket med merket som hedrer produkter som er laget av lokale råvarer og produsert på en særegen måte.

TINE

Vannanalyser høsten 2020

Vi minner om TINEs tilbud om vannanalyser for produsenter med egen vannkilde. Les denne informasjonen dersom du skal ta ut vannanalyser.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås