Meny

Husdyrprøver på avveie

Husdyrprøver (HK-prøver) fra flere produsenter har dessverre ikke kommet fram til laboratoriet vårt på Heimdal på grunn av redusert tilbud fra Hurtigruta.

Dobbelt så mye Bremykt i mars

TINE Meieriet Verdal setter nye produksjonsrekorder hver uke. I mars ligger det an til en samlet produksjon på over 2,2 millioner enheter med Bremykt. Det er dobbels så mye som i mars i fjor. De har satt inn et ekstra skift for å holde unna.

Landbrukets klimakalkulator

I disse dager får 389 mjølkeprodusenter en invitasjon til å være med i en pilot der de kan beregne klimautslippene på egen gård ved å prøve ut landbrukets klimakalkulator.

Samdriftbonde fra Tana kan bli styremedlem

I den samiske bygda Holmesund i Tana kommune ligger et fjøs på 1700 kvadratmeter. Tre familier driver Návet Doallu DA. Blant medeierne er Hege Persen (48) som valgkomiteen foreslår skal inn i TINE-styret.

Fra faglag til meierisamvirke

Han jobbet fem år som rådgiver i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, før han ble heltids melkeprodusent. Nå sikter Einar Johnsen Meisfjord (33) mot plass i konsernstyret i TINE.

Frå sjømat til mjølkeproduksjon

Etter meir enn 10 år i sjømatnæringa vendte han i 2017 nasen heimover til Hardanger for å bli heiltids mjølkebonde. No er Bjørnar Gjerde (40) kandidat til styret i TINE.

Tingenes tilstand i TINE – 25. mars

Vi begynner med det store bildet. Mange ansatte har stilt opp natt og dag for å holde en høy leveringsgrad, for å tilpasse seg til en (midlertidig) ny hverdag og for å holde hjulene i gang.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås