Meny

Ny distriktsinndeling i TINE Rådgiving

Fra 1. september reduseres antall distrikter i TINE Rådgiving fra 14 til 11. Målet er å få en mer effektiv organisasjon som er mer markeds- og endringsorientert, samtidig som en sikrer effektive og robuste rådgivermiljø.

Tidenes satsing på Ridder®

Tirsdag var det offisiell åpning av det utvidede ysteriet på TINE Meieriet Tresfjord. Med en investering på 26 millioner er dette tidenes største satsing på spesialost.

Upasteurisert melk

Debatten om upasteurisert (rå melk) melk går i mediene om dagen. TINE pasteuriserer all melk for å sikre trygge merkevarer med høy kvalitet

TINE

Markedsbalanseringsutvalget har lagt fram sin rapport

Onsdag 24. juni la utvalgsleder Erling Hjelmeng fram konklusjonene fra markedsbalanseringsutvalget. Utvalget har vurdert dagens system for regulering av råvaremarkedene i jordbruket. Flertallet i utvalget vil beholde markedsregulering.

Fjøsbrann som vart til fjøssatsing

John Geir Sperle og familien hans frå Jostedalen i Luster kommune, opplevde eit mareritt 30.januar 2014, fjøsen brann ned, og mange av dyra brann inne. Nøyaktig på same dag eitt år etter flytta dei inn i ny fjøs!

Rengjør kondensatoren før sommeren

Når det nærmer seg sommer og varmere vær er det viktig å sjekke at kondensatoren («radiatoren») er rein for å få en rask nedkjølingshastighet på melka. Det vil også føre til at kompressoren bruker mindre strøm.

TINE

Årets fjøsfest i Brønnøysund

Fredag 5. juni åpnet TINE-produsenten Trond Vedal sitt nye fjøs med 75 kolleger, naboer og lokalt næringsliv til stede. Brønnøy produsentlag sto for regien og ordføreren sørget for en høytidelig åpning.

Vellykket økomøte på Tolga

Om lag 30 melkeprodusenter var møtt fram torsdag kveld på Tolga Næringspark for å få mer informasjon om TINEs beslutning om å åpne opp for nye kontrakter for levering av økologisk melk. Blant de frammøte var bønder som i dag driver konvensjonelt, men som vurderer å legge om drifta.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås