Meny

Ett TINE, to driftsformer

TINE ønsker at flere melkeprodusenter legger om til økologisk drift. Forklaringen er enkel; norske forbrukere kjøper mer økologiske varer.

TINE

Korleis treffe kvota?

Innvegingstala hittil i 2016 og prognosa vidare tilseier ein overproduksjon i høve til industrien sitt behov på cirka 20 millionar liter i år. Overproduksjon påvirkar mjølkeprisen negativt, og overfylling av kvote er dyrt for den enkelte bonde. Tida er inne for å ta fin-justering av kvotetilpassinga for å unngå avgift i 2016. Men kva er beste måte å bremse på for dei som ligg ân til overproduksjon ?

TINE støtter årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon går til Røde Kors. TINE har siden 2003 vært en viktig samarbeidspartner for Røde Kors og vi skal i år blant annet arrangere vennskapsfrokost på asylmottak over hele landet.

Over 35.000 «Hoppa i høyet»

Landbruksmaskiner, lokalmat og dyr fylte Rådhusplassen i Oslo lørdag 27.august. Dyrsku’n er 150 år og inviterte barnefamilier fra Oslo-regionen til en dag på landet – midt i byen! Også TINEs stand «Melkeveien» var til stede under «Hopp i høyet».

Røde besetninger i BRSV og BCoV kontrollprogrammet

Mange melk- og kjøttprodusenter har blitt klassifisert «røde» i kontrollprogrammet for BRSV og BCoVt. For mange har dette kommet overraskende på, informasjonen har vært vanskelig å forstå og mangelfull. Dette har skapt en del frustrasjon og vi beklager det. I denne artikkelen forklarer vi noe mer utdypende på hva det vil si å komme i rød status.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås