Meny

Analyser av sporar i geitmjølk

TINE har i 2017 starta ei kartlegging av sporedannande bakteriar i geitmjølk. Desse bakterietypane kan gi alvorlege kvalitetsfeil i ferdige produkt, både i ost og konsummjølk.

Geitedagene 2017

De tradisjonsrike, populære og nyttige geitedagene er i år lagt til: Myrkdalen Hotell på Voss fredag 25.august – søndag 27.august

Verdig vinnar av seterprisen

Det var ein verdig seterprisvinnar som mottek Seterprisen 2017 under Norsk seterkultur si fagsamling og årsmøte 13. mai. Prisen gjekk til Hans Brimi og Ola Tangvik som eig og driv Brimi sæter i Lom.

Jarlsberg til glede og besvær

Journalist Hilde Charlotte Solheim mener TINEs dreper merkevaren sin ved å sette Jarlsberg på osten som i fremtiden skal lages i Irland og USA. Dommen er basert på en ostetest i Dagbladet mellom norsk- og irsk produsert Jarlsberg, men det er kanskje litt tidlig å avskrive osten?

Bøndenes blokkade er avsluttet

Bøndenes protestaksjon mot landbruksoppgjøret fredag morgen ble avsluttet klokken 9. – Vi har oppnådd det vi ønsket, sier bondelagets leder Lars Petter Bartnes til NTB.

Analysevirksomheten samles på Heimdal

TINE Råvarehåndtering samler analyseaktiviteten for råmelk til Heimdal for å sikre kostnadseffektiv drift, fremtidig leveringsevne og service. Det betyr at analysevirksomheten i Bergen avvikles.

Gårdsbesøk med Kristelig Folkeparti

I går var KrF-ledelsen på gårdsbesøk i Vest-Agder sammen med representanter fra konsernstyret og konsernledelsen. Det blir en rekke besøk både hos eierne våre og på meieriene denne valgkampen.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås