Meny

Behov for enda mer melk i 2021

Året 2020 har gitt økt etterspørsel etter trygge og norske meieriprodukter. -Den stadig økende etterspørselen gjør at vi oppjusterer prognosene til et behov for 1540 millioner liter kumelk til neste år. Det vil si et forholdstall på 1,07 i 2021, sier Johnny Ødegård.

TINEs julekampanje er godt i gang

TINEs juleprodukter er allerede ute i butikker over hele landet. Tidligere har vi endret design på TINE hverdagsprodukter for å skape et distinkt og synlig uttrykk på tvers av kanaler​, og nå var tiden kommet til juleproduktene.

TINE

Hvor tilfreds er du med Mastittlaboratoriet?

TINE Mastittlaboratoriet i Molde analyserer speneprøver fra ku og geit for sjukdomsbakterier og antibiotikafølsomhet og analyserer blod- og melkeprøver for ulike smittsomme sjukdommer som ikke har prioritet hos offentlige myndigheter. Vi ønsker din vurdering av vår jobb. På denne måten kan vi få viktig innspill i vårt forbedringsarbeid.

Julens produkter fra TINE

Årets jul blir spesiell på mange måter, men nettopp derfor er det kanskje ekstra viktig å hygge seg og ta vare på den gode julestemningen. TINEs produkter har en lang tradisjon for å være en viktig del av julematen for mange, og julen i år er ikke noe unntak. Både den tradisjonsrike Edamerosten og Julebrunosten fra Lom og Sjåk er en del av årets julesortiment fra TINE.

Nytt saksbehandlingssystem i TINE

Flere avdelinger i TINE Rådgiving og Medlemsservice(TRM) har den siste tiden testet et nytt saksbehandlingssystem. Systemet skal forbedre samhandling og kommunikasjon på tvers i TRM og til slutt gi deg som bonde bedre service og støtte.

TINE

Har du delt ditt medlemskap i TINE?

Et personlig medlem i TINE kan dele sitt medlemskap med en annen person forutsatt at den andre er i familie med medlemmet, og har eller kan få sine økonomiske interesser ivaretatt av foretaket.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2021

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 5,00

Snitt fettprosent kumelk januar

4,43%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås