Meny

Økt melkeproduksjon i august

I august ble det produsert nesten 6 millioner liter mer kumelk enn samme måned i fjor. Men fortsatt ligger vi bak fjorårets produksjon, både på ku og geit, når vi ser årets åtte, første måneder under ett.

Litago UTEN er best i test!

Litago UTEN gikk seirende ut av den store sjokolademelktesten som ble sendt på TV2 Hjelper deg i går. Testen bekrefter det vi har visst lenge: Litago er nordmenns favoritt-sjokolademelk.

TINE

Digitalt møte for økoprodusentene i TINE

Nylig møttes om lag 60 av de 240 økoprodusentene i TINE på Teams. Møtet ble ledet av nestleder i styret, Rolf Øyvind Thune. Tema var muligheter og utfordringer for norsk økomelkproduksjon.

AU-samlingene i Nord blir digitale

Når arbeidsutvalgene i de 31 produsentlagene i Nord-Norge møtes i slutten av oktober, vil det skje på tre Teamsmøter. Hensynet til smittevern trumfer behovet for å møtes ansikt til ansikt.

Friskere kyr gir glad bonde – Haugalandet

Er du en offensiv melkeprodusent med tro på framtiden? Da er dette kompetanseprogrammet for deg. Vi setter helserelaterte temaer på agendaen, og vil gjennom tre år legge opp til inspirasjon, læring og erfaringsutveksling. Få ny kunnskap og bli inspirert til å drive bedre. Kunnskap og motivasjon er ferskvare.

En sommer å være stolt av

Sommeren har vært utfordrende, men også gledelig på mange områder. Vi har hatt en bedret melkeinngang, har vært leveringsdyktige over hele landet og ikke minst hatt et godt salg. Jeg er imponert.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås