Meny
TINE

Vellykket overgang fra bil til tog

Fra 1. mars 2017 gjorde TINE en stor endring i mellomtransporten mellom sør og nord. Erfaringene så langt er positive. Her kan du lese og se hva som skjer i praksis når hele semitralla heises fra trekkvogna og over på toget.

Møt oss på Dyrskun 8.-10. september

Norges største handels- og landbruksmesse blir i år arrangert fra 8. til 10.september. I Husdyrhallen har TINE Rådgiving stand i første etasje, og TINE Medlem har fellesstand med Nortura, Felleskjøpet og Landkreditt Bank i andre etasje.

TINE

Slutt med trekk for tjenester over melkeoppgjøret

Fra desember vil TINE gå over til å sende faktura for tjenester som i dag trekkes over melkeoppgjøret. Bakgrunnen for endringen er nye krav til rapportering av regnskapsposter til myndighetene (SAF-T), som trer i verk fra nyttår.

Høstnyheter fra TINE

Høsten er kommet for fullt og det betyr nylanseringer fra TINE. Her presenterer vi alle nyhetene som du finner i butikken fra 18. september.

TINE endrer forretningsorganisasjonen

TINE skal bli flinkere til å fange opp forbrukernes behov og ønske og iverksetter nå et strategi- og endringsprosjekt. Målet er å sikre vekst og økt konkurransekraft fram mot 2020.

Svakere salgsutvikling for TINE

TINE Gruppa hadde salgsinntekter på 5.505 millioner kroner i andre kvartal, en nedgang på 1,1 prosent mot andre kvartal i fjor. Driftsresultatet var 452 millioner kroner, 58 millioner kroner svakere enn samme periode i fjor.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås