Meny

Skolemelk med ekstra energi til hjernen

Nå skal elevene få matematikk og kunnskap om mat, helse og fysisk aktivitet rett inn med skolemelka. Det nye designet er utviklet av eksperter fra Matematikksenteret og Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet (MHFA). Målet er å engasjere og motivere for mer læring.

TINE lar deg snakke med kokeboka

Nordmenn er blitt godt vant med å finne frem matoppskrifter på mobiltelefonen. Men nå skal du kunne snakke med mobilen mens du lager mat. Oppskriftstjenesten til TINE, TINE Kjøkken, kommer nå med stemmestyrte oppskrifter.

TINE

Spesialitetsmerket til ostenyhet fra TINE

Norges største matfestival, Matstreif, går av stabelen i Oslo fredag og lørdag. TINE er tilstede med fokus på ost og her vil nyheten «TINE Norsk Alpeost» bli tildelt Spesialitet-merket fra Matmerk.

TINE lader opp til VM i ost i Bergen

En av de største matbegivenhetene denne høsten arrangeres i Bergen første uka i november. Norge er det første skandinaviske landet som arrangerer mesterskapet. Forrige helg startet oppvarmingen med Bergen Matfestival og nå til helgen starter Matstreif i Oslo. Dette er årets største matfestival.

Husk å melde endring i hentested for mjølk

I forbindelse med hjemflytting fra seter, støl og fellesbeiter må du huske å melde endring i hentested. Melding om endring i hentested vil vi helst ha fem dager i forkant. Bruk skjemaet i lenken under til å melde inn tid og sted for nytt hentepunkt.

Styreleders hjørne - september

Kalenderen har bikka over til september og vi legger bak oss den tørreste sommeren på veldig mange år. Folk flest har kost seg i varmen, men for mange av oss ble sommerferien byttet ut med bekymringer, mye arbeid og stadig telefoner til rådgivere og kolleger.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås