Meny

Mjølkeprognose med utrangeringsassistent overtek

Etter nokre månader med testversjon og gjennomførte forbetringar, er vi nå klare til å stenge den gamle mjølkeprognosa, slik at vi unngår vedlikehold og forvirring ved å ha to nokså like produkt. Den nye fungerer som eit «kinder-egg», med tre løysingar i eitt produkt:

Kontorfolk var avløsere i Sør-Fron

For å lage gode verktøy som er nyttige for produsentene, er det avgjørende at vi kjenner godt til hverdagsutfordringene på gården. Derfor sendte vi ut tre av våre digitale konseptutviklere for å prøve seg som avløsere.

Statistikksamling 2017

I statistikksamlingen for 2017 inngår statistikker basert på informasjon fra Kukontrollen og Geitekontrollen. 6325 kukontrollmedlemmer og 213 geitekontrollmedlemmer fikk godkjent årsoppgjør og utgjør statistikkgrunnlaget.

Første fyllestasjon for biogass

Fredag åpnet Vestfolds første fyllestasjon for biogass. Det var klima- og miljøminister Ola Elvestuen som stod for den formelle åpningen. Konsernsjef Hanne Refsholt fortalte om TINEs satsing på biogass og vi fikk vise frem #Kukraftbilene.

Markedsarbeidet på geit

Styret i TINE har vedtatt en ny overordnet strategi. Denne har ført til en stor omlegging av blant annet av områdene Marked og FoU (Forskning og utvikling). Strategien påvirker også markedsarbeidet for geit framover.

Populære kuslipp

Flere tusen besøkende tar turen på kuslipp hvert år. I helgen arrangerte Kongsgården på Bygdøy og Skjetlein videregående skole i Trøndelag sine kuslipp

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås