Meny

Pilene peker oppover for TINE Yoghurt

Det siste året har et helt team jobbet i kulissene med å snu salgstallene for TINE Yoghurt, nå er det grønne tall over hele linja. Vi tok en prat med merkeutvikler for TINE Yoghurt, Hege Fjereide, for å høre mer om de fantastiske resultatene.

Skeiv mjølkeinngang kostar TINE dyrt

Prosjekt sommarmjølk er no sett i gang i TINE med mål om å jamne ut mjølkekurva. Den låge andelen mjølk i tredje kvartal kostar industrien dyrt. Sogn og Fjordane har den aller skeivaste mjølkekurva.

Lær deg kuvettreglene i sommer

I sommer skal både folk og dyr ut og nyte naturen. Nå lanserer friluftslivs- og husdyraktører kuvettregler for å unngå konflikter og ulykker.

TINE takker med gavekort og kjeledresser

I dyrevelferdsprosjektet var det mange melkeprodusenter som åpnet hjem og gård for de mange grendetreffene som ble gjennomført. Nå vanker det gavekort fra TINE-kolleksjonen på 500 kroner til nær 500 vertskap.

Prosjekt skal gi meir tilfredse eigarar

I sju produsentlag på Jæren har TINE starta eit prosjekt der målet er å få meir tilfredse og engasjerte eigarar. Viss prosjektet er vellukka, vil resten av landet følgje etter.

TINE

Statsråder på Mimiro-besøk

Mat- og landbruksminister, Olaug Bollestad, og digitaliseringsminister, Nikolai Astrup, var 18. juni på Mimiro-besøk - og fikk et blikk inn i landbrukets digitale framtid.

Sommerhilsen fra Marit

Gode TINE-eier. Når jeg skriver dette, kjenner jeg fortsatt på den svært ubehagelige opplevelsen det var å se Brennpunkt-programmet om svineproduksjon. Samtidig er det bra at uverdige forhold kommer til overflata.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2021

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 5,00

Snitt fettprosent kumelk januar

4,43%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås