Meny

Vil gjøre teknologi forståelig for alle

Gunnar Hovland var en av mange engasjerte deltakere på Teknologilabens frokostseminar om 3D-print. Her fikk vi lære mer om hvordan TINE kan utnytte denne teknologien hvor man kan printe ut alt fra mat til maskindeler.

TINE og Orkla satser på norsk cheddar

TINE skal lage norsk cheddar, på norsk melk. TINE og Orkla har samarbeidet om utviklingen, og Orkla er første ute med å ta i bruk norsk cheddar på deres pizza. Det betyr flere nye arbeidsplasser og melk fra opp mot 160 norske gårdsbruk.

Husk å svare på rådgivingsundersøkelsen

Annet hvert år sender TINE Rådgiving ut en dybdeundersøkelse som måler tilfredsheten med TINEs rådgivingstjeneste. I disse dager sendes ut en ny undersøkelse. Dine svar er viktige i utviklingen av bedre tjenester.

TINE

Åpnet nytt geitefjøs etter storbrann

Det ble en minnerik dag, torsdag 21 februar, da Trond Reierstad kom til Nordreisa for å delta på den offisielle åpningen av geitfjøset til Widar og Hilde Marvik! For ca to år siden brant geitefjøset ned til grunnen.

Pasteurisering er viktig for folkehelsa

Rå melk rett fra kyr, geiter og sauer kan inneholde bakterier, virus og parasitter som gir sykdom. Men ved å varmebehandle melka (pasteurisering) dør de skadelige mikroorganismene.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås