Meny

Hvorfor er den norske kua bærekraftig?

Under et frokostseminar i Oslo, fredag 24.mai, ble klima, miljø, helse og dyrevelferd satt på dagsorden. Kim Viggo Weiby, Spesialrådgiver i klima og bærekraft i TINE, holdt et interessant innlegg om hvorfor vi mener den norske kua er bærekraftig. Se innlegget og debatten i denne saken.

Resultat- og volumnedgang for TINE

Trenden med volumnedgang i de store meierikategoriene søtmelk, matlagingsprodukter og ost fortsatte i årets første tertial. Driftsresultatet ble 327 millioner kroner. Det er 141 millioner kroner lavere enn for samme periode i fjor.

Bli med og marker Verdens melkedag!

1.juni er det Verdens melkedag, og vi vil ha dere, eierne, med oss på en kjempemorsom markering. Midt i diskusjonen rundt landbruk og klima, vegetabilsk versus animalsk, skal vi stolt vise fram hva vi holder på med – med barna i sentrum!

Eana - bondens egne verktøy

For testbonde Leif Ove Sørby er det avgjørende at nye tekniske løsninger er bedre enn det systemet han allerede har. Derfor har Mimiro involvert produsenter i utviklingen helt fra starten. Nå lanserer de sin første løsning – Eana Ku.

Melkeproduksjonen skal tas ned

Staten og faglagene ble i jordbruksforhandlingene enige om at volumet i norsk melkeproduksjon må tas ned. Måten dette skal gjøres på skal senest være klart 1. oktober 2019.

Få alle svarene om melk og meieriprodukter

Melk og meieriprodukter, bærekraftig kosthold og norsk landbruk interesserer flere enn oss som jobber i bransjen. Det er et bredt og spennende felt, noe som gjør at det kanskje kan komme flere spørsmål enn du har svaret på.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås