Meny

TINE bygger ut meieriet på Dovre

TINE har vedtatt å bygge ut meieriet på Dovre. Det betyr at TINE tar opp kampen med importert kvitmuggost. Med en investering på vel 50 millioner kroner vil produksjonskapasiteten dobles og arbeidsplassene sikres.

Styrvoll Landbruksdrift DA tildeles Sølvkalven 2019

Sølvkalven tildeles Styrvoll Landbruksdrift DA på grunn av sitt engasjement for dyrehelse, dyrevelferd og tilpasninger som er gjort for å sikre en god kalvehelse. Besetningen utmerker seg også med at kalver og ungdyr gjennomgår «beitekurs» for at alle dyr skal være vant til skogsbeite når de slippes året etter.

Årets produsentlag - nominer ditt lag

Bli med å kåre årets produsentlag i TINE. Er du med i et produsentlag som utmerker seg med god aktivitet sosialt og faglig? Da ønsker vi din nominasjon til årets produsentlag i TINE.

De konkurransepolitiske tiltakene i Prisutgjevningsordningen har utspilt sin rolle

Prisutjevningsordningen for melk(PU) skal bidra til at melkeprodusentene får samme pris for melken uavhengig av lokalisering og anvendelsen på meieriet. Ordningen skal legge til rette for at målprisen på melk kan oppnås. Samtidig har PU-ordningen finansiert de såkalte konkurransepolitiske tiltakene. I 2019 utgjorde disse omlag 180 millioner kr.

TINE lanserer Norvegia smøreost på tube

Hele Norges favorittost, Norvegia®, kommer nå i smøreost på tube. Norvegia® er ystet på fersk, norsk melk og kommer i smakene skinke og bacon. Smøreostene produseres på TINEs meieri på Tretten i Innlandet.

Miljøministeren åpnet nymeieriet i Bergen

I dag, mandag 13. januar, åpnet offisielt klima- og miljøminister Ola Elvestuen Nye TINE Meieriet Bergen. Dette blir det første meieriet i Norge uten fossil eller direkte elektrisk oppvarming, og energibruken blir redusert med 40 prosent.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2021

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 5,00

Snitt fettprosent kumelk januar

4,43%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås