Meny

Eierskifte på din gård?

Har du tenkt på eierskifte? Overta eller selge? Eller tenker du at det nok er for langt frem i tid? Les videre og vurder etterpå.

TINE

Kvotene for 2021 er fastsatt

Landbruks- og matdepartementet har i dag fastsatt forholdstallet for melkekvoter i 2021. For kumelk blir forholdstallet 1,07 og for geitemelk 0,94. Begge er helt i tråd med TINEs anbefaling.

Behov for enda mer melk i 2021

Året 2020 har gitt økt etterspørsel etter trygge og norske meieriprodukter. -Den stadig økende etterspørselen gjør at vi oppjusterer prognosene til et behov for 1540 millioner liter kumelk til neste år. Det vil si et forholdstall på 1,07 i 2021, sier Johnny Ødegård.

TINEs julekampanje er godt i gang

TINEs juleprodukter er allerede ute i butikker over hele landet. Tidligere har vi endret design på TINE hverdagsprodukter for å skape et distinkt og synlig uttrykk på tvers av kanaler​, og nå var tiden kommet til juleproduktene.

TINE

Hvor tilfreds er du med Mastittlaboratoriet?

TINE Mastittlaboratoriet i Molde analyserer speneprøver fra ku og geit for sjukdomsbakterier og antibiotikafølsomhet og analyserer blod- og melkeprøver for ulike smittsomme sjukdommer som ikke har prioritet hos offentlige myndigheter. Vi ønsker din vurdering av vår jobb. På denne måten kan vi få viktig innspill i vårt forbedringsarbeid.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås