Meny

TINE gjenopptar rådgiving ute hos bonden

I tråd med endringer i status og krav fra myndighetene, åpner TINE opp for at våre rådgivere fra 27. april igjen kan reise ut å gi rådgiving til bonden på gården. Tidskritisk rådgiving kan starte allerede fra 20. april. Besøkene er underlagt strenge retningslinjer for at de skal skje på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

TINE

Sommerens nye produkter fra TINE

Snart kommer sommerens nyheter fra TINE i butikkene. På menyen står blant annet TINE Norsk Cheddar, nye og friske yoghurtsmaker samt favoritten Biola Blåbær uten tilsatt sukker.

Gjensidige går inn i MIMIRO

MIMIRO er et teknologiselskap som utvikler løsninger for en mer effektiv og miljøvennlig matproduksjon i norsk landbruk. Nå har de fått med seg Gjensidige, Norges største forsikringsselskap, for videre satsing.

Påskehilsen fra Marit Haugen

Jeg er glad vi er i en bransje som folk har bruk for og setter pris på. Nå mer enn vanlig. Bonden og verdikjeden vår er en kritisk samfunnsfunksjon og vår jobb er å bidra med det vi kan for å opprettholde samfunnet i denne spesielle unntakstilstanden Norge og verden står i akkurat nå. Så hvordan gjør vi det?

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås