Meny

Kurs i KuSignaler - lær deg å lese kua!

KuSignaler er et kurskonsept som handler om å observere dyra og fjøset for å forbedre dyrevelferd og lønnsomhet. TINE har i flere år gjennomført slike kurs med gode tilbakemeldinger. Nå kjører vi i gang en ny runde med kurs, men vi trenger først å vite hvor interessen er størst.

TINE

Tilpasning i pris mellom ku- og geitemelk

Styret har drøftet videre oppfølging av spørsmålet om tilpasningen i melkepris mellom ku- og geitemelk. Jeg forstår behovet for å avklare tydeligere hvor langt tilpasningen skal gå, sier styreleder, Trond Reierstad

TINE

Nytt kvalitetsregelverk på høring fra mars

I fjor høst startet arbeidet med å utrede et nytt kvalitetsregelverk for ku- og geitemelk. Hensikten med et nytt regelverk er å sikre bedre samsvar mellom levert kvalitet til meieri og betaling til bonde. I midten av mars vil et forslag til regelverk sendes ut på høring til produsentlagene.

Vinterens nyheter fra TINE

Årets første produktnyheter fra TINE og Sunniva består av både herlig Tinemelk med smak av sjokolade, «på-farta»-favoritten Rislunsj helt uten tilsatt sukker, havredrikker og nye, spennende smaker. Gjør deg klar!

TINE

Over femti unge bønder samlet i Brumundal

Nylig samlet TINE, Geno og Nortura femti unge og kommende bønder til storsamling i Brumundal. Økonomi på mjølkebruket, avl og organisasjon var noen av temaene som skapte stor interesse fra forsamlingen.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås