Meny
TINE

Årets produsentlag 2019 er Sømna produsentlag

Fire gode kandidater var med i teten til kåringen av årets produsentlag, men ett lag utmerket seg med det "lille ekstra". Oppmerksomheten ble i år rettet mot Sømna produsentlag med leder Hege Hass i spissen.

TINEs eiere har gode erfaringer med Teams

Korona-krisen har satt fart i digitaliseringa i alle deler av samfunnet, også i landbruket. Det merkes godt blant TINEs eiere som bruker Teams og andre digitale kommunikasjonsverktøy mer enn noen sinne.

SAMMEN

De siste fire ukene har vært spesielle. Samfunnet har bremset opp, og varestrømmer har stoppet opp eller endret seg dramatisk. Hjemme på hver enkelt gård har kanskje ikke forandringene vært de største. Barna eller ektefellen er mer hjemme, litt justering på hvordan vi tar imot forskjellige mennesker som skal utføre tjenester i fjøset. Bortsett fra det, så skal kuene fortsatt melkes og melka blir hentet.

TINE gjenopptar rådgiving ute hos bonden

I tråd med endringer i status og krav fra myndighetene, åpner TINE opp for at våre rådgivere fra 27. april igjen kan reise ut å gi rådgiving til bonden på gården. Tidskritisk rådgiving kan starte allerede fra 20. april. Besøkene er underlagt strenge retningslinjer for at de skal skje på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

TINE

Sommerens nye produkter fra TINE

Snart kommer sommerens nyheter fra TINE i butikkene. På menyen står blant annet TINE Norsk Cheddar, nye og friske yoghurtsmaker samt favoritten Biola Blåbær uten tilsatt sukker.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås