Meny

Økonomisk snuoperasjon

Etter flere år med store underskudd ble det høsten 2011 og vinteren 2012 tatt store grep for å få kontroll på utviklingen i konsernet Tun Media. TINE eier 25,5 prosent av aksjene i konsernet. Norges Bondelag og Nortura er de andre store eierne.

Bedre resultater for økologisk enn konvensjonell drift

Økologiske saue- og mjølkeprodusenter har oppnådd bedre resultater enn de som driver tilsvarende konvensjonell drift. Det skriver Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) i en artikkel som sammenligner økologisk og konvensjonell drift. Beregningene er basert på Driftsgranskingene i jordbruket.

53 tonn Norvegia i døgnet

Nordmenn spiser Norvegia som aldri før. Hvert døgn i 2012 gikk det med nok til å dekke en fotballbane med kilopakker. Markedsføringsekspert mener det står respekt av en slik snuoperasjon.

TINE vil ha grønnere transport

For å teste mer miljøvennlig motorteknologi, setter TINE inn to nye biler med motorteknologi for bioetanol i Oslo og to i Bergen. Fra før triller det fire TINE-biler på biogass i Oslo. Fra 2014 planlegger TINE årlig å kjøpe 15 biler.

Påskekrim med opplag på 25 millioner

Påske forbindes med krim og hyttekos. Men du trenger verken parabol eller antenne for å kose deg med årets største påskekrim. Du trenger kun en melkekartong fra TINE. Tradisjonen tro prydes TINEs melkekartonger til påske med krim.

Enda bedre smak!

Sunniva Original Appelsin har fått enda bedre smak. – I den forbindelse kjører Sunniva en egen «samplingturné» i ukene 11-15 med egen juicebar! forteller senior merkevaresjef Anne Sissel Lillemork.

TINE på landslaget i håndball

TINE er stolte av å ha inngått en fireårig samarbeidsavtale med Norges Håndballforbund. – TINEs mål er at barn, unge og voksne skal ha et sunt og variert kosthold. Håndballguttene har vist gode resultat, gode holdninger og er gode forbilder for mange, sier markedsdirektør i TINE, Hege Holter Brekke.

Prisutjevningsordningen til debatt

I Aftenposten 19.03.2013 går Q-Meieriene og Synnøve Finden hardt ut mot Landbruksdepartementet og beskylder dem for løftebrudd om Staten gjennomfører forslagene sine til nye rammebetingelser for meierisektoren.

Fortsatt produksjon ved TINE i Alta

TINE har besluttet å gå videre med uendret meieristruktur i Troms og Finnmark. Det er i tråd med anbefalinger fra en arbeidsgruppe i TINE som har vurdert strukturen for produksjon av konsummelk i de to fylkene.

TINE markerer kvinnedagen

TINE deltar i debatten i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen i dag. Nestleder Ingunn Sognes er gjest sammen med mange kvinnelige næringslivstopper i et lunsjmøte i Regjeringens regi, og konsernsjef Hanne Refsholt har kommentarer til kvinnedagen i Nationen.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås