Meny

TINE Gårdstank F-gassertifisert

TINE Gårdstankservice er nå bedriftssertifisert for å utføre arbeid med fluor-gasser (F-gasser), et stort løft både for ansatte og bedriften. Alle serviceteknikerne har vært på kurs med avsluttende eksamen. TINE har 14.000 gårdstanker plassert rundt om på gårder i hele landet hvor sertifiserte teknikere utfører jevnlige kontroller.

Norges første stølsmelk i butikk

Sammen med lokale bønder lanserer TINE Norges første stølsmelk i butikk: Stølsmjøk frå Valdres. – Vi opplever en økt interesse på spesialprodukter fra forbrukerne og ønsker med dette å introdusere flere for stølsmelk. Målet er å gi folk smaken av norsk fjellsommer, sier kategoridirektør Frode Fimreite.

Melkeleveransene første halvår opp 1,6 prosent

I første halvår 2013 er det innmålt 804 millioner liter kumelk, en økning på 1,6 prosent sammenlignet med fjoråret. Det er økte leveranser i alle delene av landet. Imidlertid viser redusert melkeinngang i juni at region sør er berørt av overvintringsskadene.

Iskremrekord i Midt- og Nord-Norge

En varm og solrik forsommer fører til at trøndere og nordlendinger feirer med mengder av iskrem. Diplom-Is solgte 40 prosent mer is i de nordlige delene av landet i juni i år sammenlignet med i fjor. – Været har veldig mye å si for hvor mye is vi nordmenn spiser, sier salgsdirektør Eirik Kruse i Diplom-Is.

Nye nettsider for markedsregulator melk

Lurer du på hva TINEs rolle som markedsregulator er? TINE har laget nye nettsider med informasjon om de ulike oppgavene vi er tillagt i denne ordningen. Gå inn på lenken under og les om dette.

Flerkulturell topptur med Røde Kors

I løpet av St. Hans-helgen tok Røde Kors med seg over 850 mennesker fra hele landet og alle verdens hjørner til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen. Blant dem var TINEs styreleder Trond Reierstad.

Ny vedtektsrunde blir satt i gang

Konsernstyret har vedtatt at det skal startes en prosess med behandling av nye vedtekter i årsmøtet 2015. Administrasjonen er nå bedt om å arbeide videre med en plan for gjennomføring av vedtektsprosessen.

Foreslår å redusere omsetningsavgiften med 7 øre

Konsernstyret i TINE anbefaler overfor Omsetningsrådet at omsetningsavgiften for ku- og geitemelk for 2. halvår 2013 settes til 10 øre per liter melk. Dette er en reduksjon på 7 øre i forhold til gjeldende avgift.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås