Meny

Forskriftene til nytt kvoteår er ferdige

Landbruks- og matdepartementet er nå ferdig med de nye forskriftene i forbindelse med flyttingen av kvoteåret for kumelk. Klikk deg inn på lenkene nedenfor og les mer om både forskriften og fastsettelsesbrevet for disponibel kvote.

Fra klassemelk til elitemelk

For få år siden var det store utfordringer hos Trøndermelk DA med lav kvotefylling og melkekvalitet. De tok tak sammen med TINE Rådgiver og laget en plan. I 2013 ble kvoten på 750 tonn fylt med Elitemelk.

Foreslår gjenvalg på Trond Reierstad

Valgkomiteen i TINE SA foreslår gjenvalg både på leder Trond Reierstad og nestleder Nina Kolltveit Sæter. Valgene foregår på årsmøtet i TINE 23. og 24. april.

Brunost – nå på tube

9 av 10 nordmenn spiser brunost og det tradisjonsrike pålegget feiret i fjor 150 år. Men flere ønsker å ta med seg brunosten på tur, i barnehagen eller på lesesalen. En tube i sekken er blir da løsningen!

Flere politikerbesøk

Mandag 3. februar får vi besøk av Sørlandsbenken på TINE Meieriet Kristiansand og av Knut Storberget. Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsmann, på TINE Meieriet Jæren.

Økende produksjon på Jæren

Produksjonen øker på TM Jæren, samtidig som den trappes ned på TM Nærbø. Både kvaliteten på hvitosten og driftsstabiliteten har bedret seg. Anlegget går nå over til seksdagers produksjonsuke. Fortsatt gjenstår mye arbeid før anlegget er helt ferdigstilt.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås