Meny

Nye nettsider for markedsregulator melk

Lurer du på hva TINEs rolle som markedsregulator er? TINE har laget nye nettsider med informasjon om de ulike oppgavene vi er tillagt i denne ordningen. Gå inn på lenken under og les om dette.

Flerkulturell topptur med Røde Kors

I løpet av St. Hans-helgen tok Røde Kors med seg over 850 mennesker fra hele landet og alle verdens hjørner til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen. Blant dem var TINEs styreleder Trond Reierstad.

Ny vedtektsrunde blir satt i gang

Konsernstyret har vedtatt at det skal startes en prosess med behandling av nye vedtekter i årsmøtet 2015. Administrasjonen er nå bedt om å arbeide videre med en plan for gjennomføring av vedtektsprosessen.

Foreslår å redusere omsetningsavgiften med 7 øre

Konsernstyret i TINE anbefaler overfor Omsetningsrådet at omsetningsavgiften for ku- og geitemelk for 2. halvår 2013 settes til 10 øre per liter melk. Dette er en reduksjon på 7 øre i forhold til gjeldende avgift.

Basisprisen øker med 23 øre pr liter

Konsernstyret i TINE har vedtatt at basisprisen for ku- og geitemelk i 2. halvår 2013 økes med 23 øre, fra kroner 3,84 per liter til 4,07. Dette er i tråd med økningen i målprisen for melk som ble forhandlet fram under årets jordbruksforhandlinger.

TINE svarer journalist

De to konsernstyremedlemmene fra Nord, Anne Maren Wasmuth og Anders Johansen, tilbakeviser i dagens utgave av Avisa Nordland noen av de feilaktige påstandene som journalist Per Torbjørn Jystad kom med i avisa i går. Blant annet betegner han TINE som et melkemonopol.

TM Odal avvikles først i Øst

TINE har tatt et nytt steg i den pågående strukturendringen i region Øst. Det er nå bestemt at Odal blir det første i rekken som overtas av TM Oslo. Senest 1. september overtar TM Frya deler av Odals forsyningsmarked.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås