Meny

Norges første stølsfløte i butikk

Sammen med bønder fra Valdres lanserer TINE Norges første stølsfløte; TINE Stølsfløyte. – Norske forbrukere liker å lage god mat og etterspør derfor spesialprodukter. Stølsfløten er et godt tilskudd til dette. Målet er å gi folk smaken av norsk fjellsommer, sier konserndirektør Kathrine Mo i TINE.

TINE Rådgiving er opptatt av kundetilfredshet

Da Heine Bakke tiltrådte som leder for hele rådgiverkorpset til TINE i september i fjor, startet han jobben med å samkjøre de 14 distriktene som tidligere var fordelt under 5 regioner. - Jeg møter et stort engasjement og innsats blant de ansatte for å få det til, sier Heine.

Seks organisasjoner samarbeider om Storfe 2016

Felleskjøpet, Geno, Norsk Landbruksrådgiving, Nortura, Tine og Tyr går sammen om å arrangere en ny storfekongress i 2016. Det faglige og sosiale arrangementet for alle storfebønder foregår på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen, 10. - 11. november 2016.

Ny distriktsinndeling i TINE Rådgiving

Fra 1. september reduseres antall distrikter i TINE Rådgiving fra 14 til 11. Målet er å få en mer effektiv organisasjon som er mer markeds- og endringsorientert, samtidig som en sikrer effektive og robuste rådgivermiljø.

Tidenes satsing på Ridder®

Tirsdag var det offisiell åpning av det utvidede ysteriet på TINE Meieriet Tresfjord. Med en investering på 26 millioner er dette tidenes største satsing på spesialost.

Upasteurisert melk

Debatten om upasteurisert (rå melk) melk går i mediene om dagen. TINE pasteuriserer all melk for å sikre trygge merkevarer med høy kvalitet

TINE

Markedsbalanseringsutvalget har lagt fram sin rapport

Onsdag 24. juni la utvalgsleder Erling Hjelmeng fram konklusjonene fra markedsbalanseringsutvalget. Utvalget har vurdert dagens system for regulering av råvaremarkedene i jordbruket. Flertallet i utvalget vil beholde markedsregulering.

TINE Rådgiving på veterinærdagane i Trondheim

Veterinærdagane 2015 gjekk av stabelen i Trondheim 11-13 juni med 465 deltakarar. Eit av hovudemna på produksjonsdyrdelen av programmet var jurhelse. TINE Rådgiving deltok med Torunn Rogdo i programkomiteen og Liv Sølverød og Kolbjørn Nybø hadde faglege innlegg.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås