Meny

Toppidrettsutøvaren TINE

Eg vil her påstå at TINE er som ein toppidrettsutøvar. Alltid på jakt etter marginar som kan gi betre resultat. Viljen til å vere best er svært høg og det er difor uaktuelt å slakke på krava.

Storavtale for ostesalg i USA

TINEs datterselskap Norseland Inc. inngikk nylig en samarbeidsavtale med det franskeide osteselskapet Couturier North America LLC. Samarbeidet innebærer at Norseland tar over salg, markedsføring og distribusjon av alle ostene det franske selskapet selger i USA. Avtalen er viktig for å sikre salgsvolumet til Norseland i Nord-Amerika.

Fristende høstnyheter fra TINE

Høsten står for døren og det er tid for å kose seg inne. Da er det hyggelig å ha noe ekstra godt på matfatet. Nye smaker på Go'morgen Zero, Biola og 14 Gresk yoghurt, en lettere Créme Fraîche, økologisk kremfløte og nye isbaser er noe du kan la deg friste av.

Hjelp til flyktningene

Tusenvis av desperate mennesker er på flukt over Middelhavet og gjennom Europa, også til Norge. Røde Kors har blant annet åpnet sine lokaler i Oslo der de huser 70 flyktninger. TINE støtter Røde Kors sitt arbeid med 100.000 kroner.

Grovfôrkvaliteten lovar godt for vinteren

Årets sommar har vore våt og kald i store delar av landet og det innebar seinare slått enn vanleg. Frå det ganske land er det rapportert om gode avlingar, men på grunn av mykje regn under haustinga mange stader er fôret relativt vått. Dei første fôrprøvene er på plass og kvaliteten ser så langt ut til å vere bra.

Kanskje eigerutvalgets viktigste oppgave?

Som fleire har skrevet før meg fekk me ein ny eigerorganisasjon etter årsmøtet i april. Som nyvalgt rådsmedlem er eg så heldig at eg skal få lov å vera med og forma denne. Eg har i sommer gått og tenkt mykje på oppgavene våre i rådet og ikkje minst i eigerutvalget. Mykje av desse oppgavene er jo vedtektsfesta, så det er for så vidt greit å forhalde seg til. Men korleis når me målet/målsettinga vår?

Rådet fikk kompetansepåfyll

Framtida for norsk næringsmiddelproduksjon og TINEs posisjon i det politiske miljøet var bare to av mange temaer under Rådsmøtet i TINE torsdag 27. august. Møtet var preget av mange gode diskusjoner og ikke minst mye faglig påfyll for medlemmene.

Kan barn spise yoghurt?

Med dagens lave innhold av tilsatt sukker kan et beger yoghurt gjerne inngå i hverdagskostholdet. Folk drikker stadig mindre melk, og siden 1980-tallet er inntaket halvert. Yoghurt er en fin måte å få i seg melkens viktige næringsstoffer på, også for barn.

Forbedringer løfter TINE

Effekter fra TINEs pågående forbedringsprosjekt Styrk og fordelaktige valutakurser bidro til et godt resultat i TINE. Driftsresultatet var på 491 millioner kroner i andre kvartal 2015 mot 404 millioner kroner i samme periode 2014. Driftsinntektene var på 5.452 millioner kroner i kvartalet, mot 5.380 millioner kroner i samme periode i 2014.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås