Meny

TINE markerer miljøvennlig transport

TINE har vedtatt en stor satsing frem mot 2020 for å bidra til en mer miljø- og helsevennlig transport.Tirsdag 19. januar blir det markeringer i Oslo og Bergen, mandag 25. januar i Trondheim hvor TINEs toppledelse deltar sammen med politikere.

TINE satser på 100% fornybare melkekartonger

TINE tar nå i bruk enda mer miljøvennlige melkekartonger. Siden i fjor høst har selskapet testet ut fornybare plantebaserte kartonger på økologisk melk, med godt resultat. Nå innføres kartongene i stor skala, også på alle 1,75 liters melkekartonger.

Sprett Pluss best i test

Bramat.no har gjennomført en større test av yoghurt og kesam/kvarg som markedsføres mot barn. Alle Sprett-variantene som var med i testen fikk terningkast seks.

Sms varsling til produsentene

TINE Gårdstankservice innførte i desember sms-varsling til melkeprodusentene. Varselet skal sendes ut ved ALLE typer besøk, både feilvarsel, forebyggende, tankbytter, tankmontasje osv.

Kjeoppdrett fra null til fire måneder

Kjea er framtida i fjøset og nå er kjeinga i full gang mange steder. I januar, februar og mars kjear om lag 80% av alle geiter i landet. Ein god plan og gode rutiner ved kjeing og for fôring og stell, gir det beste utgangspunktet for at kjea skal halde seg friske, vekse godt og bli gode produksjonsdyr.

Enkel måte å holde styr på kalvenes alder

Kor gamal er kalven, slik at mjølkemengda vert trappa ned til rett tid? Det sleit Pål Folkvord med å halde oversikt over. Han klekka ut ein idè, i beste LEAN-ånd om stadige forbetringar og bruk av tavle. Les meir om korleis du enkelt kan lage same enkle kalvetavle som Pål har god erfaring med.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås