Meny
TINE

Hvor tilfreds er du med Mastittlaboratoriet?

TINE Mastittlaboratoriet i Molde analyserer speneprøver fra ku og geit for sjukdomsbakterier og antibiotikafølsomhet og analyserer blod- og melkeprøver for ulike smittsomme sjukdommer som ikke har prioritet hos offentlige myndigheter. Vi ønsker din vurdering av vår jobb. På denne måten kan vi få viktig innspill i vårt forbedringsarbeid.

Julens produkter fra TINE

Årets jul blir spesiell på mange måter, men nettopp derfor er det kanskje ekstra viktig å hygge seg og ta vare på den gode julestemningen. TINEs produkter har en lang tradisjon for å være en viktig del av julematen for mange, og julen i år er ikke noe unntak. Både den tradisjonsrike Edamerosten og Julebrunosten fra Lom og Sjåk er en del av årets julesortiment fra TINE.

Nytt saksbehandlingssystem i TINE

Flere avdelinger i TINE Rådgiving og Medlemsservice(TRM) har den siste tiden testet et nytt saksbehandlingssystem. Systemet skal forbedre samhandling og kommunikasjon på tvers i TRM og til slutt gi deg som bonde bedre service og støtte.

TINE

Har du delt ditt medlemskap i TINE?

Et personlig medlem i TINE kan dele sitt medlemskap med en annen person forutsatt at den andre er i familie med medlemmet, og har eller kan få sine økonomiske interesser ivaretatt av foretaket.

Stem på årsmøteutsendinger til Geno!

For de av dere som også er medlem i Geno har du nå anledning til å stemme på årsmøteutsendinger fra ditt område. Du skal ha mottatt en mail fra Geno 17.november, med en lenke til å avgi din stemme.

Viktige tiltak for å unngå smitte mellom tankbilsjåfør og bonde

TINE har innført mange tiltak for å hindre smitte av koronaviruset. Her er en liten påminnelse over tiltak som er viktig for å redusere smitteriskoen begge veier mellom sjåfør og bonde. Det er fortsatt betydelig med smitte i omløp i landet, så vi må fortsette å bidra i dugnaden med de enkle tiltakene som reduserer risiko.

Julegavetips i TINE-kolleksjonen

TINE-kolleksjonen er vår nettbutikk med forskjellige TINE-effekter. Ønsker du å gi bort ost til jul? Da kan fine gaveposer med ku- og geitmotiv være ett alternativ.

Kvoteordningen, overproduksjon og melkebehovet

Jeg er glad i alle debatter som foregår rundt selskapet vårt, yrket vårt og melka vår. Debatt betyr meninger og meninger betyr at vi bryr oss. Det er et godt grunnlag. Derfor er det fint at meningene og innspillene vi har i eierorganisasjonen vår kommer fram i debatten rundt overproduksjonsavgiften de siste dagene. Her er mitt bidrag.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås