Meny

Utdeling av Sølvtine og Mjølkespann må dessverre avlyses

Det er ordentlig vemodig å ikke kunne gjennomføre denne tradisjonen og jeg vet at mange hadde sett frem til denne kvelden, sier Marit Haugen
Det er ordentlig vemodig å ikke kunne gjennomføre denne tradisjonen og jeg vet at mange hadde sett frem til denne kvelden, sier Marit Haugen

Selv om det antakelig ikke kommer som noen overraskelse, er det likevel med tungt hjerte at årets sølvtinearrangement må avlyses grunnet koronasituasjonen landet og verden står i akkurat nå.

Det er, og skal være, en stor ære og prestasjon å få tildelt sølvtina og mjølkespannet. Henholdsvis 15 og 25 år med utrettelig arbeid og ikke en eneste kvalitetsfeil. Det er gjevt, men kanskje aller mest imponerende.

Alle vil få sine hedersbemerkelser

Derfor vil TINE komme tilbake med en plan for hvordan mottakerne skal få hedersbemerkelsen, når vi vet mer om hvordan koronaspredningen vil påvirker Norge i tiden som kommer. Det blir ikke en fysisk samling av alle mottakere, men det jobbes med gode alternativer.

- Vi har ikke noe valg. Helsemyndighetenes anbefalinger og bestemmelser, samt omtanken både for de som produserer mat og de vi produserer mat for hver dag hele året, må komme først. Det er likevel ordentlig vemodig å ikke kunne gjennomføre denne tradisjonen og jeg vet at mange hadde sett frem til denne kvelden. Med rette. Både Mjølkespannet og Sølvtina henger høyt. Det er velfortjent å få litt ekstra heder for imponerende arbeid denne ene dagen. Spannet og tina skal de få, men vi må finne alternativer som kan fungere, sier styreleder i TINE, Marit Haugen.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås