Hopp til innholdet

Sommerens nyheter fra TINE

Publisert:

Sommeren nærmer seg og TINE lanserer flere spennende og fristende nyheter, og relanserer noen tidligere favoritter. Et av produktene det knytter seg spenning til er TINE Grill & Stek, som er en vegetarrett laget med Jarlsberg. Vi lanserer også en sommerlig rømmedipp og en nydelig Norsk Chevre med aske laget på norsk geitemelk.

Du finner alle nyhetene i butikk fra 3. mai.

Norsk Chevre Aske Haukeli

Smaksrik Norsk Chevre Aske Haukeli er produsert på det tradisjonsrike TINE Meieriet Haukeli. Geita går stort sett ute på fjellet hele sommerhalvåret og spiser variert av det naturen har å by på. I Norge produserer vi geitemelk av svært høy kvalitet som gjør at smaken blir mild og fin. Norsk Chevre med aske er et naturlig midtpunkt på ostebordet. Den er også nydelig som kaldt innslag i ulike retter, for eksempel i en salat. For inspirasjon se TINE kjøkken. Osten produseres på TINE Meieriet Haukeli. 

TINE® Grill & Stek

Dette er et helt nytt matlagingsprodukt fra TINE. TINE®Grill & Stek er et glimrende alternativ for vegetarianere og de som av og til ønsker kjøttfrie retter. Produktet er laget med 75 % Jarlsberg og Jarlsberg Lett, og har et naturlig høyt innhold av protein og inneholder 1,5 g salt pr 100 g. Det gjør det mer anvendelig i flere retter som for eksempel salat, burger eller som et barnevennlig grillspyd.
Når den stekes får den en mykere konsistens med god tyggemotstand og en sprø skorpe. TINE® Grill & Stek kan også kuttes i terninger eller kvernes som erstatning for kjøttdeig til for eksempel vegetarisk taco eller til å lage «vegetarboller».
TINE®Grill & Stek har fått Nyt Norge-merket.

TINE® Rømmedipp 10 % fett
Spiseklar rømmedipp med smak av paprika og løk, med perfekt konsistens til å dippe. Fargerikt sesongdesign som viser bruksanledning. Passer til både chips og til oppkuttede grønnsaker/snackinggrønnsaker, eller som tilbehør til sommermaten. Produktet produseres på TINE Meieriet Frya.


 

TINE® Junior Yoghurt Banan 4 x 125
Norges mest spiste barneyoghurt – nå i praktisk 4-pakning med en av barnas favorittsmaker. Produktet er en kilde til kalsium og protein, og er i tillegg tilsatt vitamin D. Som en del av et variert og balansert kosthold og en aktiv hverdag bidrar D-vitamin til at immunforsvaret til barn skal fungere normalt. Passer perfekt i matpakken eller som et mellommåltid.
Produseres på TINE Meieriet Frya.

 

Piano® Pavlovakrem
Spennende og unikt sesongprodukt i kakekremsegmentet. Med Piano® Pavlovakrem kan du imponere med å servere en pavlova på 1-2-3. Pavlovakremen trenger kun å piskes i 5 minutter før den påføres en ferdig marengsbunn og pyntes med ønsket topping.
Produseres på TINE Meieriet Ålesund

Trenger du inspirasjon? På TINE Kjøkken finner du mange oppskrifter på pavlova og andre kremkaker.

 

Sunniva® isTe Sommer og Sunniva Zero isTe Sitron 0,5 l
Sunniva® isTe relanserer fjorårets sommersmak; sort te med smak av bringebær og en ny limited edition Sunniva Zero med sort te og forfriskende smak av sitron. Begge variantene passer perfekt som tørsteslukker eller når man har lyst på noe godt i sommervarmen. Sunniva® Zero isTe med sitron er også uten tilsatt sukker.

 

TINE®Norsk Cheddar sommervibber
Sommer er grilltid, og derfor relanserer TINE sesongvarianten av TINE®Norsk Cheddar i skiver. Osten har unike smelteegenskaper som gjør den til en real smaks hever på blant annet hamburger og toast. Produktet produseres ved TINE Meieriet Verdal

 

Norvegia® Nøkkel
Nøkkelosten til TINE har lange tradisjoner og er en ost med en smidig konsistens og en karakteristisk kryddersmak av spisskummen og nellik, som mange også forbinder med taco. Nøkkelosten får nå sitt hjem under Norvegia® med et nytt pakningsdesign og er den samme gode Nøkkelosten fra TINE, slik den alltid har vært. Ostene kommer i både original 27 % og lett 16 % fett.
Ostene produseres hos TINE Meieriet Storsteinnes, og det nye pakningsdesignet kommer i markedet sommeren 2021