Hopp til innholdet

Nå er smaken av høst endelig i butikkhyllene

Publisert:

Mørkere kvelder og kaldere dager står for tur, og vi ønsker smaken av høst velkommen tilbake i butikk. Denne høsten byr TINE på spennende nyheter fra kjente og kjære merkevarer som Litago og YT, og en ost som for alvor tar opp kampen mot billigvariantene.

– Det er mange spennende nyheter denne høsten, og til mange forbrukeres store glede, tror jeg, forteller Helene Sandvik, som jobber med nylanseringene i TINE.

Aller først ut er høstens største nyhet, nemlig TINE Ekte Revet Ost Økonomipakke – en mild og god revet ost i stor pose, som er bra for lommeboka.

– Denne nyheten er perfekt for barnefamilier som ønsker en større forpakning av ekte revet ost når de skal lage høstkveldens pizza, taco eller ovnsretter til familien, sier Sandvik.

En annen, men like spennende nyhet er den etterlengtede TINE Cottage Cheese Mager Vanilje.

– Vi ser en tydelig trend der folk ønsker mer proteinrike produkter. Siden 2011 har salget av cottage cheese doblet seg, så dette har blitt et veldig populært produkt. Nå lanserer vi den med vaniljesmak i stort beger, og vi tror denne blir veldig godt tatt imot av alle cottage cheese-elskere der ute, forteller Sandvik.

Dobbel høstkos med dobbel Litago

– Vår beste sjokolademelk noensinne er nyheten Litago Dobbel Sjokolade. Den inneholder dobbelt så mye kakao og en fyldigere melk med to prosent fett. For dobbelt så mye høstkos kommer den selvsagt også i liters-kartong i tillegg til vanlig halvliter, sier Sandvik.

Fra en kjent og kjær merkevare til en annen: bestselgeren YT Proteinyoghurt med smak av Pasjonsfrukt lanseres denne høsten i praktisk på-farten-format. Proteinyoghurten er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen, inneholder hele 19 gram protein, er perfekt i kombinasjon med trening og en bestselger innen trengingsprodukter.

Samtidig som TINE lanserer denne bestselgeren, relanseres YT Proteinpudding med smak av Vanilje med en mer kremet konsistens som får frem smaken bedre. Denne nyheten vant også en ekstern forbrukertest hvor ny og gammel konsistens ble testet opp mot hverandre.

– Vi tror denne også vil fly ut av butikkhyllene, sier Sandvik.

Ønsk molteyoghurten og høstens sesongsmaker velkommen tilbake!

Etter et storstilt forbrukeropprop med Aftenpostens Trine Eilertsen i spissen, lytter TINE til forbrukerne og ønsker TINE Yoghurt Molte velkommen tilbake. Og i tradisjonens tro får vi et gjensyn av TINE Yoghurt Sesong Høst/Vinter med smak av kirsebær, fersken, blåbær og eple og kanel, sammen med sesongfavoritten Sunniva Sesong Eplejuice frå Hardanger og den forfriskende tørstedrikken, Sunniva isTe Mango UTEN sukker.

Mer laktosefritt, mindre fett

Gjennom høsten kan forbrukere landet over også glede seg over et større laktosefritt utvalg når TINE Kesam Original-serien blir laktosefri. Samtidig får serien et designløft.

– Den siste, men ikke minst like viktig endring denne høsten bidrar til en reduksjon på åtte(!) tonn mettet fett årlig, i tråd med Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold. Vi justerer nå fettprosenten i TINE Lett Crème Fraîche fra 18 til 17 p