Hopp til innholdet

Informasjonsmøte om nyheter i Eana 360

Publisert:

Bli med på informasjonsmøte om Eana 360, for å høre mer om hva som kommer i verktøyet framover. Eana 360 utvikles av Mimiro og er verktøyet som blir den nye Kukontrollen.

Vil du se og høre mer om hva som kommer i Eana 360 fremover? Vi gjentar suksessen fra møtet i mars - bli med på Teams onsdag 5. juli fra klokken 11:00 til 12:00.

Møtet krever ingen påmelding, så noter deg tidspunktet og klikk deg inn via lenken over i god tid før møtestart. Det er et åpent møte med kamera og mikrofon skrudd av for deltakere. Det blir gjort opptak og det blir en spørsmål og svar-runde på slutten via chatten.

Eana 360 setter gården i fokus, og gir deg tilgang til verktøy relatert til grovfôrproduksjon, fôrplanlegging, og melke- og kjøttproduksjon.

De første 30 bøndene og rådgiverne er allerede inne og hjelper oss med utviklingen. Noen tester innhold relatert til melkeproduksjon og andre til fôring. Etter denne presentasjonen har kanskje du også lyst å være med?

Denne gangen forteller vi mer om:

  • Beiteregistrering for å tilfredsstille myndighetskrav, gi bedre oversikt og legge grunnlaget for enda mer effektiv bruk av fôrressurser
  • Mer og bedre informasjon gjennom dyreliste, dyreside, tanklapp, melkekvalitet og melkekontroller
  • Bedre fôringsstrategi basert på ekte data heller enn sjablongverdier. Hvordan Eana Skifte og Kukontrollen kobles sammen i Eana 360 og erstatter dagens fôrplaner
  • Mer aktiv høstestrategi, gjennom kobling av varmesum, fôrprøver og avlingsregistreringer i Eana Skifte

Eana 360 skal dekke behovene for at du trygt og effektivt skal kunne følge opp dyra dine og treffe dine produksjonsmål. Verktøyet skal være god på alt fra enkle registreringer til smarte prognose- og planleggingsverktøy.

Under presentasjonen vil dere få se både hva testbrukere allerede kan bruke, og hva som er på vei.

Vi håper å se deg digitalt på teams onsdag 5. juli kl. 11:00-12:00. Det blir også gjort opptak av møtet for de som ikke får det med seg på dagen.

Du kan lese mer på www.eana.no, og der finner du også videoen fra sist møte, og svar på mange av spørsmålene som ble stilt finner du nederst på denne siden.