Hopp til innholdet

Høsten nyheter fra TINE

Publisert:

Høstens nyheter fra TINE

Biola® Blåbær og Biola® Tropisk Uten 300g

Nå lanseres Biola igjen på i praktisk på farten format, i to smaksfavoritter.

Biola Tropisk UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt/ bær, og smaksfavoritten Biola med blåbær. Et glass Biola både smaker godt og gjør godt. I tillegg til deilig smak fra frukt og bær, er det unike med Biola sin smak og konsistens at den syrnes med melkesyrebakterier, A+B og LGG®. Biola er også beriket med vitamin D.

Produseres på TINE Tunga.

TINE® Norsk Alpeost

TINE Norsk Alpeost er en lagret, smaksrik og fast ost ystet i Elnesvågen av norsk melk. Nå relanseres osten i veiebiter fra ostehjul. Osten fikk bronse i World Cheese Awards i 2018 og er hedret med spesialitetsmerket for «unik smak» fra Stiftelsen NorskMat. Det er en økende interesse for håndverks ost i Norge og TINE Norsk Alpeost er et svar på forbrukernes ønske om mer smak, håndverk, opprinnelse og variasjon.

Produseres på TINE Elnesvågen.

YT® Proteinyoghurt i storformat

YT® Proteinyoghurt er en filtrert yoghurt med høyt protein innhold, uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt (inneholder søtstoff). Den kan like godt brukes til frokost som etter en treningsøkt og kommer i to brede og velkjente smaker. YT produktene er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen.

Produseres på TINE meieri Tana.

 

God Morgen Skogsbær og God Morgen Mango/Banan 125g

Go’morgen® yoghurt er en serie mellommåltid som er like god enten du er på farten eller hjemme. Nå kommer Go’morgen® også på praktiske små poser, med favorittsmakene skogsbær og mango & banan, som skal gjøre det enda enklere å ta knekken på sulten.

Produseres på TINE Frya.

TINE Rislunsj pasjon UTEN 150g

TINE® Rislunsj™ er et smakfullt lite mellommåltid som passer perfekt når du er litt fysen og har lyst på noe godt. Nå får du TINE® Rislunsj™ Pasjon uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt (inneholder søtstoff).

Produseres på TINE Tretten.

TINE Revet Norsk Cheddar

Eneste norske cheddaren på markedet, nå i revet format. TINE® Norsk Cheddar Revet kjennetegnes av en syrlig, aromatisk og rik smak som smelter på tungen. Vi har revet TINE® Norsk Cheddar for deg så du enkelt kan bruke den til hva du vil. Prøv den til nachos, taco eller pizza. En real smakshever.

Produseres på Tine Meieriet Heimdal.

TINE Yoghurt Nyt Mango/Kokos 4x125g

TINE Yoghurt Nyt Mango og kokos er en fyldig og god yoghurt som passer perfekt til kos og helg. Yoghurten er laget på melk og fløte og har 20 % mer frukt enn øvrig yoghurt.

Produseres på TINE Frya

Biola® Sesong Fersken & Vaniljesmak UTEN tilsatt sukker

Biola® UTEN tilsatt sukker med ny, spennende smak. Med et naturlig innhold av sukker fra melk, bær og frukt (Inneholder søtstoff). Biola både gjør godt og smaker godt. I tillegg til deilig smak fra frukt og bær, er det unike med Biola® sin smak og konsistens at den syrnes med melkesyrebakterier, A+B og LGG®. Biola® er også beriket med vitamin D.

Produseres på TINE Tunga.