Hopp til innholdet

Heine Bakke slutter som direktør i TINE Rådgiving

Publisert:

Etter snart åtte år i sjefsstolen i TINE Rådgiving ønsker Heine Bakke å trappe ned. 30. september slutter han som direktør i TINE Rådgiving.

–Jeg blir 65 år på nyåret. Det er på tide å tenke på endring, både i forhold til alder og at åtte år i en slik jobb er lenge nok, sier Bakke.

Dyktige rådgivere som har utviklet seg
I løpet av åtte år som sjef for TINE Rådgiving kan han se tilbake på ei tid med store endringer.

Både produksjonen og effektiviteten har økt takket være dyktige rådgivere som har villet utvikle seg. En god rådgivingstjeneste betyr mye for bonden, både faglig og økonomisk, men også for TINE, sier Bakke.

-I tillegg har vi stor og bred kompetanse og meget godt samspill i ledergruppen i TINE Rådgiving. Dette har hatt stor betydning for gjennomføring av prosjekter og prosesser, så vel som daglig ledelse.


Sterk og synlig ledelse

Bakke går over i en rolle som rådgiver i staben til konserndirektør for TRM. -Heine har gjort en stor innsats for å utvikle avdelingen. De store endringene ville ikke vært mulig uten en sterk og synlig ledelse, sier Johnny Ødegård, konserndirektør i TRM. –Arbeidet med å rekruttere ny leder for avdelingen starter umiddelbart, og vi håper å ha på plass en ny leder i løpet av høsten.

Heine Bakke direktør TINE Rådgiving portrett
Heine Bakke slutter som direktør for TINE Rådgiving 30. september 2022.