Hopp til innholdet

Foreslå kandidater til TINEs dyrevelferdspris 2024

Publisert:

Nå er det tid for å nominere melkeprodusenter til TINEs dyrevelferdspris 2024. Prisen skal bidra til at dyrevelferd får positiv oppmerksomhet både internt og eksternt, og vi håper å få inn mange nomimasjoner fra hele landet, og fra både geite- og kubesetninger.

Dyrevelferdsprisen tildeles en produsent/driftsenhet som utmerker seg med særlig god dyrevelferd, og som gjennom drifta på gården, gjennom holdninger og atferd bidrar til å styrke tilliten til TINE og norsk melk.
 
Prisen er ikke et «Norgesmesterskap i dyrevelferd» men en anerkjennelse til en produsent som en god representant for TINEs mange dyktige eiere.

Nominèr via skjema

TINEs Dyrevelferdspris deles ut årlig og nominasjoner kan være fra både ku- og geitebesetninger. Kandidater som er foreslått tidligere kan gjerne nomineres om igjen!

Alle kan nominere kandidater ved å fylle ut nominasjonsskjema her

Nominasjon til dyrevelferdsprisen 2024 er åpen fra 1. til 31. mars.

Alle innkomne forslag vurderes av en fagjury som til slutt kårer årets vinner.

Hvorfor en dyrevelferdspris?

Først og fremst er god dyrevelferd viktig for dyra, for deres ve og vel. God dyrevelferd er også en viktig del av TINEs strategi. Prisen skal bidra til at dyrevelferd får positiv oppmerksomhet både internt og eksternt. Og ikke minst styrke TINEs omdømme og konkurransekraften til norsk melk.

Prisutdeling på SølvTINE-festen 2024

Vinner av TINEs dyrevelferdspris 2024 offentliggjøres til høsten og prisen deles ut under SølvTINE-arrangementet på Lillestrøm.

Møt Inga og Lars som vant i fjor