Hopp til innholdet

Bli med på digitale Gokalven-kurs høsten 2022

Publisert: . Sist endret:

Go’kalven er et kurs med grunnleggende innføring i kalvens utvikling og behov de viktige første seks månedene. En frisk kalv i god tilvekst er avgjørende for å lykkes i mjølk- og kjøttproduksjonen.

Vi vil sette opp flere Go'kalvenkurs til høsten (2022).
 

Meld din interesse ved å klikke her, og vi vil sende deg mer info med datoer, påmeldingsfrist osv. når kursstart nærmere seg.

 

TINE Rådgiving fortetter, sammen med Nortura, å holde fokus på kalven.  Kursene vil mest sannsylig gjennomføres både fysisk og/eller digitalt, så det er mulig å delta uansett hvor du bor i landet.

TINE-veterinærer tilbyr nå TINEs anerkjente Go'kalvenkurset til alle fellesmedlemmene i TINE og Nortura. I disse kursene belyser også TINEs fôringsrådgivere sammenhengen mellom kalvetilvekst og godt grovfôr.

Go’kalvenkurset er aktuelt for alle, uansett erfaring.

Hvert kurs er delt i tre moduler à 3 timer, som gjennomføres på ulike datoer med følgende tema.

Go`kalvenkurset inneholder:

  • En grundig gjennomgang av kalveoppdrett; fôring, oppstalling og sikring av helsa for gode resultater.
  • Erfaringsutveksling mellom deltakerne er viktig og også årsak til at mange betegner dette som «det mest nyttige kurset de har vært på».
  • Tre kursdager – én for hvert hovedemne

Datoer og påmelding

Nøyaktige kursdatoer er ikke fastsatt ennå, men du kan melde din interesse via lenken her, så sender vi deg mer info om påmelding osv. når kursene blir satt opp:

Ja takk, send meg mer info når kursstart nærmer seg.