Hopp til innholdet

Årssamlinger 2021 i gang

Publisert:

Omlag 160 årssamlinger går av stabelen i løpet av februar og mars. Vær en aktiv eier - bli med å påvirke framtida for TINE.

I år blir mange av samlingene digitale og gjennomføres på Teams. 

Ett sterkere TINE må sikre langsiktig gevinst

Det er lagt ned mye godt arbeid fra mange i et tøft år, i fjøset, fra hjemmekontor, på anlegg og i lastebiler. Vi står ikke bare igjen med et sterkere TINE som følge av dette, men også med et meget godt resultat. Likevel står vi overfor store oppgaver som må løses for å sikre langsiktigheten vår. Selv om TINE har solgt mer i 2020, har konkurrentene våre hatt en bedre utvikling på viktige produktkategorier. Vi må fortsatt kjempe for konkurranse på like vilkår, ha kontroll på kostnadene og investere med gevinst på lang sikt, sier styreleder Marit Haugen.

Konkurransekraft, vekst og en framtidsretta eierorganisasjon er noen av de viktige temaene på årets samlinger.

Om årssamlingene i år

På grunn av koronarestriksjoner vil det bli begrenset deltakelse fra regionale og sentrale tillitsvalgte på fysiske årssamlinger. På digitale(Teams) årssamlinger vil medlemmer av styret og rådet delta.

Delta på årsamlingene

– Så vil jeg oppfordre alle medlemmer til å bruke årssamlingene for å stille spørsmål, komme med innspill og kommentere i dialog med tillitsvalgte. Meninger og engasjement betyr at vi bryr oss og det er utrolig viktig for samvirket vårt. Møt opp – bli med å forme selskapet ditt, oppfordrer Marit.