Hopp til innholdet

Årets produsentlag - nominer ditt lag

Publisert:

Bli med på å kåre årets produsentlag i TINE. Er du med i et produsentlag som utmerker seg med god aktivitet? Da ønsker vi din nominasjon til årets produsentlag i TINE.

TINE ønsker å hedre produsentlag som bidrar til økt engasjement, dialog og medlemstilfredshet. Premien er en ekstra pott med midler og ikke minst heder og ære til årets lag på årsmøtet i TINE.

Kreative til tross for begrensninger

De siste to årene har det vært krevende å få til fysiske aktiviteter. Til tross for korona benyttet flere produsentlag muligheten da samfunnet åpnet noe høsten 2021, og mange har i tillegg holdt aktivitetsnivået oppe med digitale verktøy.  

Produsentlagene er grunnfjellet i eierorganisasjonen og avgjørende for et velfungerende medlemsdemokrati. Aktiviteten som skjer faglig og sosialt er et viktig lim i TINEs eierorganisasjon og vi ser at tilhørighet og fellesskap er viktig for et levende produsentmiljø og medlemstilfredshet.

Alle medlemmer kan nominere sitt eller andres produsentlag. Bruk lenken under og begrunn hvorfor du mener at et produsentlag fortjener å vinne. Begrunnelsene blir vurdert ut fra god aktivitet, både fysisk og digitalt med faglig, sosialt og organisatorisk innhold. Nevn gjerne noe om oppmøte på årssamlinger, samarbeid med andre lag og bruk av digitale verktøy.

Nominasjonene går til eierutvalget for utplukk av en finalist fra hvert eierområde. De fire finalistene, inkludert landsvinneren, får en sum med penger som kan brukes til aktiviteter i produsentlaget.  

Trykk her for å nominere til årets produsentlag